Precis sugit...

..upp massa sand i hallen... man skulle kunna tro att jag har 34 barn med sandiga skor... men de har jag ikke... hehe... Nu äre helt tomt på sand där.... Man kan alltså sammanfatta det hela med att jag är en jävel på att suga... ;)

Lillfredag idag hörde jag nån sa på jobbet.. då får man accesoera till snusk... eftersom vi har våra heliga DirtyFriday´s... hehehe...

Ja men vräk mig då!!! Kl hann bli lite över 21 när ja va klar med sugandet...

Nån frågade idag vad jag kostade för en natt... kul skämt... nån skulle bara ha vetat hur jävla billig jag är... lika billig som gratis.... så de så... ;)

En annan klagade på att jag skrev långa bloggar... Förstår inte en annan att det är MITT intressantaste liv jag skriver om?! ;) En annan borde verkligen ta sig tid å läsa mina bloggar, inte sant Sandra? ;)

Bara för det kom jag inte på vad ja ska skriva mera...

Jo! Maries snälla pappa ska bjuda på kräftorna på fredag! Schviidisch kräftor... Gött!

Måste åka till Gävle imån å köpa nåt att ha på mig på fredag... vill inte gärna ha nå gammalt... borde tvätta imån oxå... om de ska hinna torka.... sheit... massor jag måste hinna!!
Handla till signes tårta oxå... fasen... hade ivf pengar kvar på kontot...de känns skönt... 10 dagar till löning... de är inte så långt... har juh klivit över tvåveckorsgränsen ivf... :)

igår blev jag lite kär... knappade fram nån låt med takida på mp3n... de lät rätt så bra...

Solade mig efter jobbet... lättare än att bränna hemma... bränna ute alltså... ;) Nya rör juh! fasen, man lär passa på! Annars äre bortkastade pengar...
si de så...

Idag köpte syrran å johan en husvagn.... med plats åt barnens favvomoster!! synd bara att hon lär åka i egen bil bakom.... STORA familjen tar dock upp alla säten... ah... kom på ivf att jag inte kan va med på semestern så länge.... hur ska jag klara mig UTAN DUSCH?! Det går bara inte... så de så.... Vägrar bada med fiskarna...
Aldrig.

Nu äre snart dax för lite motion snart... lr...uppvärmning... Kände att en liten muskel  poppat upp på min vad häromdagen då jag rakade benen... (i handfatet) hoho.... Fjonkan med sina hela 156 centimetrar! not to bad! ;)

Ja va ordentlig igår å köpte mig reflexband... sånna måste manha när man är ute å knallar... fast.. ja vet itne om dom såg mig så jävla bra.... körde som idioter ivf... aja...

näe... jag ska nog ta å pallra mig utåt nu... borde inte va så kallt ikväll... de har juh varit apvarmt på idag...

tjo!

/Fjonkan - billigast på spelmansvägen...


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag har inte sagt nå. ;P

2007-08-15 @ 20:17:59
URL: http://sandramalmstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0